Var med och håll Emmaboda rent i vår! Skräpplockardagarna 2020

Varje vår anordnar Håll Sverige Rent Sveriges största aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej.

I kampanjen uppmuntrar vi människor i alla åldrar att ge sig ut och plocka skräp. Vi Håller Rent-kampanjen är ett bra verktyg för kommuner som vill engagera sina invånare för att skapa en trevligare och renare kommun. Att plocka skräp är ett konkret sätt att påverka sin närmiljö till det bättre och skapa en stolthet över platsen man bor på.

Skräpet som plockas

Nytt från i år är att materialet kommer att skickas direkt till de som anmält sig. Teknisk service kommer att ombesörja hämtning av det avfall som plockas under skräpplockardagarna. Förbered dem gärna i god tid med information om vilken dag ni har bestämt er för att plocka skräp. När ni är klara, ring och meddela var ni ställt skräpet för upphämtning. Kontaktperson är Mats Jonasson 0471- 24 91 21.

Anmäl din enhet senast 2020-05-15 på nedan följande länk, för att få del av insamlingsmaterialet: http://www.hsr.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster