Företag, föreningar och organisationer som erbjuder extra tjänster

Här hittar du företag, föreningar och organisationer som erbjuder olika tjänster för att underlätta vardagen med anledning av Coronaviruset Covid-19. Vi uppdaterar listan löpande.

Handlarn Eriksmåla

0471-412 00
eriksmala@telia.com
Korsvägen 1, 361 94 Eriksmåla

Vi kan erbjuda hemleverans av varor. Vi är även apoteksombud.

Beställning sker på telefon.

Dervit AB

010-19 91 934
support@dervit.se
Götgatan 15B, Emmaboda
www.dervit.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I den situation vi befinner oss i, där fysiska möten blir allt svårare på grund av social distansering, så erbjuder vi företag hjälp med att ta del av de digitala lösningar och möjligheter som finns på marknaden, exempelvis genom hålla möten i realtid via videosamtal med Microsoft Teams.

Vissefjärda Café och Choklad

0471-450 50
info@vissefjardacafe.se
Järnvägsgatan 11, Vissefjärda
www.vissefjardacafe.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Som tack till alla som handlar hos oss har vi nu ett bonuskort för att spara till fudge, praliner eller en härlig tårta. För varje 50 kr man handlar för får man en stämpel. Ju fler stämplar man samlar på ju mer ni får tillbaka. Det är upp till 9% i bonus.

Välkommen in.

HjälpMig.Nu

076-64 56 338
oliver@hjalpmig.nu
Västra hällasjö 401
www.hjalpmig.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Datorhjälp, teniksupport och IT-support i hemmet och via telefon.

SvepReklam AB

0471-106 75
Smedjegatan 2, 361 31 Emmaboda
www.facebook.com/svepreklamlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi vänder oss till butiker och serviceinrättningar med erbjudande om olika informations/reklambärare. T.ex. gatupratare, skyltar och affischhållare. Det går bra att beställa via webshopen och få leverans till företaget direkt.

  • Det behövs information om hur man ska bete sig när man besöker företag och butiker, kan göras genom affischering t.ex.
  • Butiker behöver marknadsföra sig för att behålla försäljningen och för att marknadsföra extra tjänster som införts på grund av Covid19 som t.ex. hemkörning.

Långasjö Vandrarhem STF

0471-503 10
Kyrkvägen 39, 36195 Långasjö
www.langasjovandrarhem.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
langasjo.vandrarhem@gmail.com

På vandrarhemmet har vi två stugor med egen toa/dusch och köksdel, här kan man bo utan att ha nära kontakt till andra och kan vara för sig.
När ni har något att fira eller behöver ha en konferenslokal för mindre grupper upp till 8 personer så går det bra i café stallet. Det är alltid bara en grupp som är på plats.
Ifall ni vill fira hemma och vill gärna beställa en kaka eller tårta så går också det bra (antingen med avhämtning eller också med utkörning).
Lilla stallbutiken öppnar jag gärna för de som är nyfiken att titta in så också där kan ni kolla i lugnt och ro utan att någon annan är i närheten.
Kontakta mig gärna!

Ahlsell

010-47 12 000
Långgatan 13, Emmaboda
www.ahlsell.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ring oss så kan vi paketera och sätta ut det ni vill ha om ni inte vill gå in i butiken(faktureras via ert kundnr)). Det går också bra för er som har kundnr att beställa direkt via vår webbutik så levereras det direkt hem till er.

Till toppen