Webbsända lunchträffar - Mitt i näringslivet

Nu kraftsamlar kommunerna i länet. Under åtta tisdagar livesänder vi 55 minuter fullspäckade med information och inspiration för näringslivets olika parter i hela Kalmar län.

Aldrig har väl behovet av att samlas tillsammans varit större? I tider där klimatet för näringslivet är tufft och nya förutsättningar avlöser varandra så bjuder vi in till en serie näringslivsluncher från mitt i länet, mitt på dagen och mitt i veckan. Initiativet kommer från Oskarshamn som admnistrerar webbsändningarna. Men vi gör detta tillsammans - alla 12 kommuner i länet. Vid de sex första träffarna medverkar två kommuner per tillfälle. Först ut är Oskarsham och Kalmar. Sedan fylls det på efter hand. Emmaboda medverkar den 26 maj. Då kommer kommunens näringslivsutvecklare och två lokala företag finnas med under sändning.

Det är en unik kraftsamling som ska lyfta viktiga frågor och sätta fokus på lösningar när vi nu i mycket måste ställa om vårt samhälle.

Slå dig ner med din lunch framför datorn och ta del av informativa lunchsändningar tisdagar 21 april – 9 juni kl.12:05 – 13:00.

  • Information från Myndighet och/eller Regional aktör
  • Näringslivschef från kommun informerar om nuläget och kommunala satsningar
  • Företagare i kommunen ger sin bild, behov och lösningar

Länk till eventen finns via denna länk på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För mer information Öppnas i nytt fönster.

Till toppen