Emmaboda kommun arrangerar en valdebatt i Lindås Folkets Hus den 3 september

Totalt deltar nio lokala partier i politikerpanelen, Bästa Alternativet, Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna, Miljöpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet.

- Jag tycker det är en kommuns skyldighet att sätta demokratin högst på agendan. Min önskan är att det blir många som väljer att lyssna till politikernas svar på de frågor som kommer att ställas på debatten, säger kommunstyrelsens ordförande Ann-Marie Fagerström.

Initiativet till debatten kommer från kommunstyrelsens ordförande Ann-Marie Fagerström och vice ordförande Sten-Olof Johansson och kommunchef Anette Strömblad. Moderator och debattledare för kvällen är profilen Per-Olof ”Pelle Tidning” Persson.

- Det kommer att vara ett brett fokus på debattområdena under kvällen. Det kommer också bli några snabba ja och nej-frågor för att ta tempen på var de olika partierna står i olika frågor, berättar kommunchef Anette Strömblad.

- Nu hoppas vi att såväl företagare som kommuninvånare ska komma till denna kväll i Lindås, säger kommunstyrelsens vice ordförande Sten-Olof Johansson.

Debatten hålls kl.17.30 till 20.15

För mer information om kontakta:

Ann-Marie Fagerström,(S), kommunstyrelsens ordförande i Emmaboda kommun
Epost: ann-marie.fagerstrom@emmaboda.se