Dela sidan på sociala medier

Emmaboda kommun har öppet hus i besökscentret under Emmaboda marknad

Lördagen den 9 september är det dags för Emmaboda Marknad, den 41:e i ordningen. I samband med marknaden har Emmaboda kommun öppet hus i Besökscenter. Besökarna får möjlighet att träffa politiker, tjänstepersoner och den nye kommunambassadören respektive kulturchefen.

Mellan klockan 10:00 till 13:00 lördagen den 9 september håller Emmaboda kommun öppet hus i besökscentret.

- Besökarna får träffa Emmaboda kommuns näringslivsutvecklare och turismansvarig samt en del politiker. Du kan bland annat svara på några frågor i en enkät om handeln i Emmaboda. Sedan visar vi upp vår krisberedskapslåda och en del annat spännande. Vi bjuder på kaffe och kaka, säger Weronica Stålered, administrativ chef Emmaboda kommun.

Utanför besökscentret visar Emmaboda kommuns nye kommunambassadör Isac Aronsson upp sin racingbil. Dessutom kan man dricka kaffe med kulturchefen Jan Dzedins, Emmabodas nye verksamhetschef för kultur. Jan bjuder på kaffe och kaka mellan kl.12:00-13:00.

- Jag lyssnar gärna på dig och dina tankar om kulturlivet, om inte annat så bara för att hälsa på och lära känna varandra. Välkommen! säger Jan Dzedins.

Weronica Stålered, administrativ chef Emmaboda kommun,
telefon: 0471-24 90 13, e-post: weronica.stalered@emmaboda.se