Fatima Sigurd ny vd på Möjligheternas Hus AB

Möjligheternas Hus AB:s nya vd heter Fatima Sigurd. Hon efterträder Jan Bonell som går i pension. Fatima tillträder sin tjänst den 14 maj.

Fatima Sigurd är 45 år och född och bosatt i Vetlanda. Hon arbetar för närvarande i en chefsposition på Vetlanda kommun. Fatima Sigurd har erfarenheter av verksamhetsutveckling av arbetsmarknadstjänster.

- Spännande att det blev en kvinna som blev vd. Fatima har en gedigen bakgrund inom arbetsmarknad och den behövs till en av Emmaboda kommuns största utmaningar, integrationen, säger Ann-Marie Fagerström, kommunstyrelsens ordförande Emmaboda kommun.

- Det ska bli oerhört roligt att börja arbeta på Möjligheternas Hus. Jag är imponerad av det arbete som gjorts av personalen på Möjligheternas Hus– både när det gäller återvinning, second hand, arbetsmarknad och Vissfjärda pall som jag besökte förra veckan. Med mina erfarenheter om arbetsmarknadstjänster hoppas jag kunna bidra att utveckla verksamheterna ännu mer, säger Fatima Sigurd.