Asdís Paulsdottir ny bibliotekschef i Emmaboda kommun

Asdís Paulsdottir tillträder den 1 maj tjänsten som bibliotekschef för den samlade biblioteksorganisationen i Emmaboda kommun.
Hon valdes ut bland tolv sökande.

- Jag har massor av idéer! Inget jag vill avslöja än. Idéerna vill jag förverkliga med mina kollegor, säger Asdís Paulsdottir.

Asdís Paulsdottir är född 1965 och hon har isländska rötter men föddes och växte upp i Västerås. När hon var nio år flyttade hon och familjen till Island. Hon kom 2014 till Sverige och Emmaboda.

- Hon har tidigare arbetat/vikarierat inom Emmaboda bibliotek och arbetar just nu som IT-bibliotekarie hos oss. Hon har lång erfarenhet av biblioteksorganisationer och har även bakgrund som chef. Asdís bor i Emmaboda, säger Jan Dzedins, verksamhetschef för kultur Emmaboda kommun.

Jan Dzedins, verksamhetschef för kultur
telefon: 0471-24 92 24