Emmaboda kommun bjuder på sommarlovsaktivitet i Långasjö

Nästa vecka är det dags för något annorlunda. En kreativ workshop kallad ÄVENTYR VÄXER UR EMMABODAS JORD med välrenommerade konstnären Liselotte Björnholt Henriksen. En sommarlovsaktivitet för den som är mellan 9 till 15 år.

Deltagarna får delta i fritt konstnärligt skapande, göra dockor i plywood, skapa skuggspel och även en egen podcast.

De kommer att laga ekologisk och närodlad mat varje dag och avslutar med en utställning i Långasjö växthus.

Plats: Långasjö Växthus, Kyrkvägen 20B, Långasjö

När: 13-16 augusti (4 ggr) kl. 10-15

Aktiviteten är gratis för ungdomar som bor i Emmaboda och kommunen erbjuder skjuts till och från Långasjö dagligen.
Anmälan sker senast den 12 augusti till: nanna.johannisson@emmaboda.se

- Du som vill vara kreativ och skapa tillsammans med en professionell konstnär eller bara ha roligt med andra i din egen ålder ska definitivt anmäla dig till detta säger Jan Dzedins, kulturchef på Emmaboda kommun.

Emmaboda kommun erbjuder flera välbesökta sommarlovsaktiviteter för barn och unga i sommar.

Jan Dzedins, kulturchef, Emmaboda kommun
Telefon: 0471-24 92 11, e-post: jan.dzedins@emmaboda.se