Dela sidan på sociala medier


Omsorgsassistent/ personlig assistent semestervikariat

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett stimulerande och utvecklande jobb?

Som semestervikarie hos oss kan vi erbjuda dig ett arbete som innebär stor frihet under ansvar. Dina arbetsuppgifter blir att ge stöd och omsorg i vardagen till personer i äldreomsorgen och personer med olika former av funktionshinder. Arbetet är omväxlande och du kommer att träffa många människor med olika bakgrund.

Tjänstgöringen varierar dagtid, kvällstid, helg och natt.

Ange i enkäten vilket eller vilka områden som du är intresserad av att jobba i samt om du är intresserad av semester- och/eller timvikariat.


Kvalifikationer

Vi ser helst att du har någon form av omsorgsutbildning eller annan lämplig utbildning. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom omsorgen är det en merit. För att klara arbetet måste du kunna arbeta självständigt och ha ett socialt och flexibelt synsätt. Körkort kan ibland vara ett krav. Vi vill gärna att du har fyllt 18 år.

Vi rekryterar fortlöpande.
Varmt välkommen med din ansökan!


Anställning

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning


Yrkeskategori:

Vårdbiträde


Ingen erfarenhet krävs
Omfattning:

Timavlönad


Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser:

100


Upplysningar

Malin Steen
Enhetschef
0471-24 94 92

Ann-Louise Nylander
Enhetschef
0471-24 94 36

Therese Axelsson
Enhetschef
0471-24 95 50

Kommunal
0471-24 90 51

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

2017-05-15


Arbetsgivarens referensnummer:

190/2016


Sök jobbet genom att klicka här!

Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Mer om oss

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.