Nyheter för näringsliv och arbete

 • 2020-03-19 Näringsliv & arbete

  Information till företag från Emmaboda kommun och kommunbolag

  Med anledning av Covid-19 Corona virusutbrottet vill vi informera om beslut och riktlinjer som tagits i Emmaboda kommun och kommunens bolag för att minska spridningen av viruset. Vi har också valt ut information från samverknspartners och nationella myndigheter och organsiationer som berör näringslivet.
 • 2020-03-11 Näringsliv & arbete

  Nytt nyhetsbrev från näringslivskontoret

  Nyhetsbrevet Växtkraft nr 3 från näringslivskontoret och kommunalrådet.
 • 2020-02-18 Näringsliv & arbete

  27 februari "Dröm stort börja smått" - Inspirationsträffar om UngDrive

  Missa inte våra inspirations- och informationsträffar om UngDrive (Sommarföretag) för åk 9 samt åk 1 och 2 på gymnasiet.
 • 2020-02-18 Näringsliv & arbete

  Speeddejting i vinterträdgården

  Vill du ha ett stimulerande och utvecklande jobb som ger dig erfarenheter för livet? Då är du välkommen på speeddejt. Du får tillfälle att träffa enhetschefer och ställa dina frågor om semestervikariat inom äldreomsorg och funktionsstöd.
 • 2020-02-13 Näringsliv & arbete

  27 februari Starta eget inspiration

  Starta eget information och inspiration för dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.
 • 2020-02-13 Näringsliv & arbete

  Nytt nyhetsbrev

  Missa inte kommunalrådets spalt om vision- och målarbete, företagsklimat och rekordmånga nystartade företag. I övrigt en fullmatad agenad med allt från starta eget information till studieresa till Pizza-SM.
 • 2020-01-21 Näringsliv & arbete

  Nytt nyhetsbrev Växtkraft nr 1

  Fullmatat nyhetsbrev från näringslivskontoret. Ta del av nyhteter och aktiviteter i Emmaboda och hos våra samverkanspartners i regionen. Kommunalrådet summerar 2019.

Dela sidan på sociala medier