Vattenläcka i Vissefjärda - spara på vattnet!

En vattenläcka har uppstått i Vissefjärda och läckans position är fastställd. Fram till dess att läckan är lagad uppmanar vi boende och verksamheter i Vissefjärda att i möjligaste mån spara på vattnet så att vattenverket hinner med att producera och vi slipper att stänga av i förtid.

[måndag 29 januari 14.40] Lagningsarbetet kommer att påbörjas tisdag 30 januari kl 16. Tidpunkten är vald i samråd med äldreboendet på Storgatan för att minimera påverkan för de äldre och för boendets restaurang som även svarar för tillagning av skolans luncher.

Läckan finns på Verdavägen och alla fastigheter som beräknas bli påverkade av vattenavstängningen kommer att få ett meddelande i postlådan där det står att vattnet stängs av mellan kl 16.00 på tisdagen och kl 08.00 på onsdagen.

Tappa gärna upp vatten så ni har i beredskap för era behov under avstängningen men avstå i övrigt i möjligaste mån från att förbruka vatten tills läckan är lagad.

[måndag 29 januari 08.05] En vattenläcka har uppstått i Vissefjärda under den gångna helgen. Läckan är hittad men att laga läckan kräver att vattnet stängs av för bland annat äldreboendet på Storgatan. För att minimera störningen planerar vi att göra arbetet nattetid. Detta förutsätter att läckan inte förvärras och att övrig förbrukning inte är för stor.

Därför vill vi uppmana boende och verksamheter i Vissefjärda med kommunal vattenförsörjning att i möjligaste mån spara på vattnet under måndagen den 29 januari så att vattenverket hinner med att producera och vi slipper att stänga av i förtid.