• Datum: 20 feb - 28 feb
  • Plats: Åfors Folkets Hus
  • Kategori: Barn & Familj, Övrigt
  • Arrangör: Film i Glasriket
20 feb 2021
-
28 feb 2021

Sportlov: Filmquiz utomhus, i Åfors, med mobiltelefon

Film i Glasrikets sportlovsquiz i Åfors, - vinn biobiljetter!

Åfors Folkets Hus biograf har gömt virtuella frågor som bara kan läsas när du står på den markerade platsen med en smartphone. Alla som är nyfikna kan följa kartan och hitta frågorna. Ta med din kompis, förälder, far- eller morföräldrar, familj m.fl. på en rolig utomhusaktivitet. Det som krävs är mobil med surf, varma kläder och glada ben. OBS! Var som alltid försiktig i trafiken.

Gå in på www.filmiglasriket.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för info, hitta startpunkten vid Åfors Folkets Hus. På plats, läs in QR-koden eller följ länken och öppna webbsidan i din smartphone. Gå sedan till den markerade platsen. Din placering visas med en ”blå boll” - frågan markeras med ett rött kryss. Klicka på krysset när du är framme och svara på frågan. Fortsätt vidare till nästa fråga.

När du är klar med alla frågor, ta en skärmbild på ditt resultat som visas på förstasidan. Skicka bilden med ditt svar till din biograf via e-post nickegrozdanovski@gmail.com Rätt svar på alla frågor och så nära som möjligt på utslagsfrågan ger chans att vinna en biobiljett.

Bra att veta : din mobiltelefon behöver ha ”platstjänster” påslagen. Webbsidan fungerar bäst med Google Chrome.

QR-koden och utslagsfrågan finns uppsatt i ett fönster/anslagstavla vid biografen eller annan plats som anvisas. Som sagt, information finns på www.filmiglasriket.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Film i Glasrikets facebooksida.

Prisinformation:

Gratis.

Webbsida:

www.filmiglasriket.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktinformation

Arrangör telefonnummer:

073-358 61 43

Arrangör e-postadress:

nickegrozdanovski@gmail.com

Till toppen