Dela sidan på sociala medier

Utlåning av material vid evenemang

Arrangörer för olika evenemang ex mässor, sportevenemang, ”mindre” festivaler har möjlighet att låna återvinningsskåp och avfallskärl. Föreningar verksamma i Emmaboda kommun kan dessutom låna bajamajor, avspärrningsmaterial och diverse skyltar.

 • Återvinningsskåp och avfallskärl:
  2 st återvinningsskåp som är till för att förbättra källsorteringen och minska mängden avfall finns att låna kostnadsfritt. Skåpen är inköpta av Emmaboda Energi och Miljö AB, Tekniska kontoret och Möjligheternas Hus AB. 
  Avfallskärl är också kostnadsfritt att låna. 
  Arrangören ansvarar för tömning av återvinningsskåpen och bekostar tömining av avfallskärlen.
  Det är viktigt att ni som arrangör kontaktar Emmaboda Energi  0471-24 97 50 eller 0471-24 97 74 god tid innan evenemanget för mer information och planering av hämtning. Återvinningsskåp och avfallskärl förvaras i Emmaboda Energis förråd på Industrigatan. 
 • Bajamajor, avspärrningsmaterial och skyltar:
  10 stycken bajamajor, avspärrningsmaterial och diverse skyltar kan lånas kostnadsfritt av föreningar verksamma i Emmaboda kommun. När det gäller bajamajor så bekostas toalettpapper och tömning av arrangören. 
  Tänk på att i god tid kontakta ansvarig för materialet för information och bokning. Materialet hämtas och lämnas efter överenskommelse på Teknisk service, Södra vägen 27 i Emmaboda.
  Ansvarig för avspärrningsmaterial och skyltar, Teknisk service 0471-24 91 21 och bajamajor, fritidschef 0471-24 90 72