Dela sidan på sociala medier

Höstlovsprogrammet 2018
Emmaboda ute nu

Höstlöv med hjärta

Nu lanseras Emmabodas höstlovsprogram

Ett välmatat program med aktiviteter för alla barn och ungdomar

Den färgglada hösten är här och med det ytterligare ett spännande höstlov, som i Emmaboda kan bli ett riktigt kultur- och aktivitetslov. I höstlovsprogrammet presenterar vi på Bildningsförvaltningen Kultur och Fritidsförvaltningen aktiviteter för barn och ungdomar tillsammans med ideella föreningar, organisationer och andra kommunala verksamheter. Det händer riktigt mycket i år på höstlovet som pågår mellan den 27 oktober till den 3 november. Fria bad på Emmaboda Bad- och Träningscenter, det prisbelönta teateräventyret Ankomsten, minibio, fotokurs, konsert och innebandy är bara en bråkdel av allt som erbjuds kostnadsfritt till alla barn och ungdomar från åldern 0 år och uppåt i Emmabodabygden. Varmt välkomna att njuta av höstlovet tillsammans med oss!

Ladda ner höstlovsprogrammet i länken nedan!
Det distribueras även till alla elever i skolan, finns i besökscentret i Emmaboda kommunhus samt affischeras runt om i kommunen.

De fria lovaktiviteterna beslutades om av regeringen 2017 och är en satsning för att alla barn och ungdomar mellan 6-15 år ska ha tillgång till ett fritids- och kulturliv på loven. De fördelas via Socialstyrelsen till kommunerna. I flera av aktiviteterna i Emmaboda har barn och ungdomar i skolan haft möjlighet att påverka utbudet.