Nytt Kulturprogram
våren 2019

Emmabodahjärta med texten Upplevelser på hemmaplan

Som ett direkt resultat av förra årets kulturplanedialoger och Kulturtinget för Emmabodas alla kulturarrangörer och föreningar presenterar vi nu ett samlat Kulturprogram för våren 2019 i Emmaboda. Programmet har sammanställts av kommunens kulturenhet inom Bildningsförvaltningen och för inslagen svarar kommunens kulturföreningar och verksamheter.

Det är ett välmatat och varierat program med både lokala och nationellt kända artister, författare och föreläsare. Riksteatern, Regionteatern Blekinge Kronoberg och Byteatern Kalmar Länsteater gästspelar i kommunen i vår. Vilhelm Mobergs levnadstecknare Jens Liljestrand kommer till Emmaboda Bibliotek och Mundekulla, det blir jazzkonserter och vis- och jazzfestival och allaktivitetshusen ordnar många träffar med varierat innehåll, bl.a. Idol-sångerskan Mollie Minott.

Detta är ändå inte allt av den kulturverksamhet som sker i kommunen. Folkets Hus fortsätter bl.a. visa bio och arrangera lunchkonserter. För fler arrangemang hänvisar vi till Evenemangskalendern på kommunens hemsida.

Ladda ner Kulturprogrammet från den här sidan!