Två platser lediga i Skrivsommar

Skrivsommar Kalmar län Emmaboda

Utveckla dig som berättare och skribent - projektet startar på måndag 28 juni och nu finns två extraplatser att söka

Älskar du att skriva? Skulle du vilja se din egen text i tryck? Är du född 2004-2005? Vill du utveckla ditt skrivande? Då kan Skrivsommar vara något för dig.

Vi har två platser över

Vi erbjuder nu två extra platser i projektet som lovaktivitet **. Det betyder att du deltar som ordinarie deltagare med övriga feriepraktikanter och utvecklar ditt skrivande. Ditt uppdrag är att bidra med en eller flera texter till en antologi, som kommer ut hösten 2021.

Workshopen pågår i tre veckor mellan den 28/6 och 16/7 kl.09:45-14:15 på gymnasiet i Emmaboda. Tillsammans med regionförfattaren Ami Andersson utvecklar du ditt skrivande och skapar ditt eget bidrag till antologin – du har chans att få din text tryckt och utgiven! Vi gör studiebesök, utmaningar och har roligt!

Vi vänder oss till dig som har ett skrivintresse och även till dig som vill prova på eller behöver en ny utmaning.

Intresseanmälan
Skicka din anmälan till skrivsommar@emmaboda.se senast fre 25/6 kl.13:00.

Skicka in en text som du skrivit. Vad som helst. Skriv också och berätta med några meningar om varför du vill arbeta med skrivande under sommaren.
Bifoga ditt namn, ålder, adress, e-post och telefon *.

Vi hör av oss så snabbt vi kan!

TA CHANSEN NU!

** De två platserna erbjuds som fri lovaktivitetet till ungdom boende i Emmaboda kommun. Antagen deltagare har obligatorisk närvaro och avanmälan debiteras med en avgift.

* Vi hanterar personuppgifter utifrån reglerna i Dataskyddsförordningen och annan adekvat lagstiftning. Mer information om vår hantering av personuppgifter hittar du på www.emmaboda.se/GDPRlänk till annan webbplats

 

Frågor: kontakta kulturchef Jan Dzedins
E-post jan.dzedins@emmaboda.se
TFN 0471-24 92 24

Ett samarbetsprojekt mellan
Litteraturnod Vimmerby
Kulturrådet
Mörbylånga kommun och
Emmaboda kommun (projektägare)

Dela sidan på sociala medier