Platser finns kvar till SKRIVSOMMAR 1-19/8 

SKRIVSOMMAR 2022

Skrivkurs för ungdomar - 500 kr för tre veckor

Länsprojektet SKRIVSOMMAR äger rum den 1-19/8 i Emmaboda, där ungdomar i feriepraktikålder får fyra timmars arbete och utbildning varje dag, som skribent och författare.

Nu erbjuder vi ett antal överblivna platser till ungdomar i åldern 14-19 år mot en avgift om 500 kr. Anmälan - se längre ner!

Älskar du att skriva? Skulle du vilja se din egen text i tryck?
Då kan Skrivsommar 2022 vara något för dig.

Du ska alltid tänka: Jag är här på jorden denna enda gång! Jag kan aldrig komma hit igen! Och detsamma sa Sigfrid till sig själv: - Tag vara på ditt liv! Akta det väl! Slarva inte bort det! För nu är det din stund på jorden!

Vilhelm Moberg

Skrivsommar är en utvecklande skrivarskola med ett uppdrag! Det betyder att du som deltagare utvecklar ditt skrivande med en professionell lärare. Ditt uppdrag är att bidra med en eller flera texter till en antologi, som kommer ut hösten 2022.

Vill du utveckla ditt skrivande?
Ungdomar från Kalmar län erbjuds nu att boka överblivna platser i projektet för enbart 500 kr. I vecka 31-33 har du möjlighet att bli en del av Skrivsommar i Emmaboda. Tillsammans med en författare utvecklar du ditt skrivande och skapar ditt eget bidrag till antologin – du får din text tryckt och utgiven!

Vi vänder oss till dig som har ett skrivintresse och även till dig som vill prova på eller behöver en ny utmaning.

Innehåll:
Inspirerande skrivövningar, studiebesök i skrivandets anda, gästföreläsare, högläsning och mycket mer. Inom skrivandet arbetar vi med gestaltning, miljö, karaktärer och dramaturgi, och vi undersöker och provar också på att skriva i olika genrer som fantasy, poesi, autofiktion och reportage.

Anmälan:
Skicka in en text som du skrivit. Vad som helst, minst en halv A4 och som mest två A4-sidor. Skriv gärna och berätta med några meningar om varför du vill arbeta med skrivande under sommaren. Skicka in din text senast den 25 juli.

Skicka den till jan.dzedins@emmaboda.se

Det går även bra att ställa frågor via den adressen.

Till toppen