Marknadsafton till Vissefjärda

Marknadsafton av Vilhelm Moberg Vissefjärda 220820

Mobergs folkkära komedi i regi av Ingemar Carlehed.

Som en del i kulturfesten SENSOMMARSALUT kommer ett spännande gästspel till Vissefjärda den 20/8. Det är Vilhelm Mobergs klassiska komedi Marknadsafton i regi av Ingemar Carlehed. Carlehed gästspelade i Emmaboda på EN DAG MED MOBERG tidigare i år och har i flera år varit verksam vid Göteborgs Stadsteater.

Det är Maskrosteatern vid Falkenbergs Teater som sätter upp pjäsen om hemmansägaren Magni och hans vedermödor med två kvinnor: Lovisa, hans trogna hushållerska, som hoppas bli matmor på gården, och Teresia i Hultet som vill samma sak...

VAR? Föreningshuset i Vissefjärda
NÄR? Lördag 20/8 kl.18:30-20:15
HUR? Biljetter endast förköp riksteatern.se/emmaboda Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller TFN 070 285 9300.

Arrangemang av Emmabodabygdens riksteaterförening och Emmaboda kommun med stöd av Vilhelm Mobergs-Sällskapet, Falkenbergs kommun Region Halland och Sparbanken Eken.

Med reservation för ändringar. Varje arrangör svarar för sin programpunkt.

Sensommarsalut arrangeras av kulturföreningarna och Emmaboda kommun, som blev utsedd till Årets Kulturkommun 2022 av fackförbundet Vision.

För mer information ring 0471-24 90 47 eller 0471-24 92 24.

Emmaboda ligger mitt i en stor arbetsmarknadsregion enbart 30 minuter till Växjö och Kalmar och 42 minuter till Karlskrona. Vi har ett rikt kulturliv med bredd och spets och skolelever får ta del av mycket kultur under hela sin skolgång. Och så all natur. ”Det är därför vi säger:
- Emmaboda i våra hjärtan! Välkommen till Smålands äpple.

Kultur i Emmaboda | Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Emmaboda Årets Kulturkommun 2022 Jan Dzedins
Till toppen