Emmaboda - Tid till det du vill

Vill du få ut mer av livet? Är du trött på köer, trångboddhet och tidsbrist? Längtar du efter att bryta upp och ta ett nytt steg i livet? Då har du kommit rätt!

Foto: Ödevata Gårdshotell

Jobb & karriär för dig

Arbetsmarknaden är en dynamisk mix av nytt och gammalt. Allt från IT och design till traditionell industri och närproducerat. Många spännande jobb – inom både privat och offentlig verksamhet. Nära till universitet och högskolor.

Tid till hela livet

Här får hela familjen ett bra liv och barnen en trygg uppväxt. Nära till bra skolor och barnomsorg. Gott om aktiva föreningar, idrott, kultur och nöjen, där du får plats utan att behöva stå i kö.

Tid till livskvalitet

Lite enklare att leva och en rimlig kostnad för ett bra boende. Vid sjön eller skogen och nära naturen. Alltid nära till upplevelser på fritiden. En kvart efter jobbet kan du bada i en vacker insjö, spela golf eller sitta på hästryggen.

Vill du låta din oanvända fastighet bli någon annans husdröm?

Vi har märkt länge att det finns ett ökat intresse från människor från storstadsregionerna att flytta ut till landet. Om det är så att din fastighet är tom och oanvänd så har vi en idé: Vill du låta din oanvända fastighet bli någon annans husdröm?

Om du tycker det är intressant med att sälja din fastighet, tveka inte att ta kontakt med din lokala mäklare.

Foto: Ödevata Gårdshotell

Starta företag

Vår näringslivsutvecklare fungerar som företagslots och hjälper dig när du vill starta, etablera eller utveckla ett företag i Emmaboda kommun.

Kontakta oss

Emmaboda kommun

Till toppen