Emmaboda Kommun

Vi på Kulturskolan i arbetar för att DU ska utvecklas och ha kul, oavsett vilket uttryck du väljer

  1. Om oss

  • Onsdag den 8 februari - på vår GoOnsdag! så ger Kulturskolan en workshop i enkel sångteknik för alla åldrar. Ledare är Isac & Amelie. Vi hittar vårt andetag, tonbildar med vår egen unika röst och sjunger tillsammans. Vi bjuder på enkelt fika och det är GRATIS. Varmt Välkomna! 
  • Välkommen till Kulturskolans nya kurser våren 2017! I Kulturrådets regi startar vi "Dansglädje" med ledare Ann Sjöling samt "Tyst teater" med Adnan & Kanaan. Dessa kurser är gratis och för dig över 13 år. Vi håller till i Salongen på tisdagar, maila så får du veta mer! Start v 4. Hela familjen kan gå på "Glasfusing" med Lina Nieminen. Kursen ges på tisdagar mellan 17.00-18.00 och startar så snart vi har full grupp. På onsdagar blir det en kurs i "Barndans" för dig som går i årskurs 1-2 eller 3. Vi håller till i Salongen (tidigare Aulan på högstadiet) och ledare blir duktiga tjejerna Reham och Raghad från "Rosgruppen". Kent startar upp "Skaparverkstad" några onsdagar mellan 18.00-19.00. (Se vårt utbud för kostnad och fullständig info). Slutligen ger vi kursen "Blockflöjt i blandad åldersgrupp" och den kursen är GRATIS. Varmt välkomna med Er anmälan till kulturskolan@emmaboda.se ! 
  • Den 16 februari är ni hjärtligt välkomna till Lindås Folkets Hus kl. 18.30.
    Vi samverkar med Lindås Folkets Hus, och ser fram mot en härlig kväll där Kulturskolans elever och kanske någon gästartist framträder. Dessutom blir det fikaförsäljning. Varmt välkomna!