Tisdag 1 juni öppnar vi!

bild på Actic gym

Bad- och träningscenter öppnar upp under begränsade former.

Vi är mycket glada över att få öppna upp Bad- och träningscenter igen. Vi kommer göra vårt bästa för att det ska vara en så trygg miljö som möjligt för våra gäster att vistas i. Så om du är frisk ser vi verkligen fram emot att träffa dig igen!

BAD

Vi går under pandemilagen och kommer att ha anpassade öppettider i badet med begränsat antal badande per tillfälle, så kallat badpass. Vi tar emot 20 personer per badpass. Om man vill, kan man förboka sig på dessa, så att man är garanterad bad när man kommer. Bokar sig på badpassen gör man via telefon 0471-249090. I mån av plats går det att komma på drop in, alltså utan förbokning.

Bastu och relax kommer att hållas stängt.

Tiderna för badpassen kommer att se olika ut från vecka till vecka, så håll dig uppdaterad genom att titta på vår hemsida. Badpassen kan bokas tre dagar i förväg.

Badets öppettider 21 juni - 22 augusti

ACTIC GYM

Det ska vara tryggt att träna hos oss, därför tar vi emot fem personer samtidigt per timme på vårt gym. För att vara garanterad en plats den tid du vill träna, så kan du förboka dig. Bokning kan göras tre dagar i förväg och du kan göra din bokning via telefon eller via vår webbokning. Inlogg till webbokning fås via vår reception. Avbokning av träningspass sker senast två timmar före det att du har din bokade tid.

Omklädningsrummen är stängda för de som ska träna på gym och/eller delta i vår gruppträning!

Här kan du boka din gymtid

Varmt välkomna!

Till toppen