Festivaler

Emmabodakalaset 2023

Emmaboda kan erbjuda ett flertal musikevenemang
med olika teman under året.

Här nedan finner du ett par av de största:

Emmabodakalaset

Den 28-29 Juli 2023 kom det kult-stämplade Rasslebygd-området i Emmaboda att blomstra i helt nya färger och toner. Omringade av sommarskog och skimrande neonskyltar förverkligades en dröm av musik och konst som blickade tillbaka mot en tid av värme och gemenskap. Festivalen återkommer 2024!

Emmabodakalaset på Facebook - mer information Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mundekullafestivalen och Mundekulla Sång & dansdagar

Mundekullafestivalen är en drogfri festival som attraherar människor mycket för den "goda stämningen", vilken skapas av såväl besökare, artister och workshopledare samt den breda blandningen av människor i olika åldrar från olika samhällsgrupper.
Arrangörens mål är att inspirera människor att komma i kontakt med den oändliga kreativitet som finns inom oss alla samt ta del av kvalitativa konserter, skapa meningsfulla möten och kanske uppträda på öppna scenen...

Festivalen är en mötesplats för människor, kända som okända som söker inspiration, kvalitativa möten, glädje och längtar efter en positiv förändring inom och mellan människor.

En del hävdar att det är "Sveriges mysigaste festival"

Mundekulla Kurs & Retreatgårds webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Rockabilly i Neonparken

Rockabilly i Neonparken har för ambition att vara Sveriges mest prisvärda och mysigaste Rockabillyfestival. Rockabilly i Neonparken skapades för att ge ett mervärde till Power End Of Summer Meet, för att täcka ett behov för långväga gäster och erbjuda en trivsam camping i en underbar miljö och då även bjuda på musik och övrig underhållning. Över 1 000 besökare varje år!

Rockabilly i Neonparken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.