Känner du dig orolig för din ungdoms alkohol- och drogvanor eller vill du veta mer om ungdomars alkohol- och drogvanor?

Då är du välkommen på en informationsträff om ungdomars användande av alkohol, tramadol och dopning. Du får en bild av hur det ser ut gällande användande av alkohol, tramadol och dopning bland våra ungdomar i Emmaboda.

Fältarna Jasmine och Anton ger tillsammans med fritidsledaren Kristijan information om alkohol och tramadol. Per, som äger Gymhörnan, ger
information om dopning. Slutligen kommer vår folkhälsosamordnare Louise ge dig information om polisens förebyggande arbete och om nattvandring.

Få möjlighet att lära dig mer och att träffa andra föräldrar/vårdnadshavare/viktiga vuxna som har barn som kanske umgås med ditt!

Medverkande är: Fältarna Jasmine Tornemark och Anton Petersson, fritidsledaren Kristijan Kozarevic, Per Cegrell från Gymhörnan och folkhälsosamordnaren Louise Sandqvist.

Informationsträffen är en del av ANDTS-arbetet i Emmaboda kommun (ANDTS står för Alkohol, Narkotika, Dopning, Tobak, Spel om pengar)

När? Tisdag 25/4 klockan 19.00-20.15
Var? Bjurbäcksskolans matsal - Rådhusgatan 23, 361 30 Emmaboda
Vem? Förälder, vårdnadshavare eller annan viktig vuxen till barn och unga i alla åldrar.

Anmälan Senast 21/4. Uppge gärna vilken årskurs ditt barn/din ungdom går i.

Anmäl dig till fältare Jasmine på mejl: jasmine.tornemark@emmaboda.se

Övrigt Vill du komma men har små barn som du inte kan lämna ensamma hemma?

Det kommer finnas möjlighet till barnvakt för totalt 10 antal barn. Barnvakterna är behandlingspedagog Erika och socialsekreterare Angeline. Ange i din anmälan till fältare Jasmine om du har barn med dig och i så fall hur många.