Dörren till Öppna förskolan står åter på glänt

Heléne Poulsen och Karin Eriksson.

Måndagen den 21 september erbjuder Emmaboda kommun åter igen Öppen förskola på Familjecentralen efter stängning på grund av Covid-19. Ateljén är fylld av nytt skapandematerial och inspirerande sång- och sagosamlingar väntar. Framöver planeras teman och gäster tillsammans med Socialtjänsten.

Familjecentralen består av Mödrahälsovården, Barnhälsovården, Öppna förskolan ”Äpplet” och Socialtjänsten. Öppna förskolan är en naturlig mötesplats för stora och små med verksamhet måndagar och onsdagar 9.00-12.00 och 13.00-16.00 samt fredagar 9.00-12.00.

Måndagar och fredagar är vuxna med barn 0-6 år välkomna och på onsdagar träffas vuxna med barn 0-12 månader. Fika med fralla och dryck finns att köpa via swish.

- Verksamheten anpassas efter rådande restriktioner för Covid-19 därför finns det numera vid varje tillfälle bokningsbara platser för fem vuxna och deras barn. Alla besökare ska vara helt friska och inte ha haft förkylningssymptom de senaste två dygnen, säger Heléne Poulsen, förskollärare vid Öppna förskolan.- Vi har sett behov hos barn och vuxna att åter igen få mötas på Öppna förskolan, säger Karin Eriksson, familjebehandlare vid Socialtjänsten.

För bokning av plats ring Öppna förskolan ”Äpplet”

mån, ons och fre 8.00-8.30, 0471-24 92 51

För mer information om kontakta:

Heléne Poulsen Förskollärare vid Öppna förskolan ”Äpplet”
telefon: 0471-24 92 51 e-post: helene.poulsen@emmaboda.se

Till toppen