Idrottsskolan Emmaboda

innebandy

Nu startar Idrottsskolan för dig som är född 2016. Idrottsskolan pågår under höstterminen 2023 och vårterminen 2024. Idrottsskolan gäller alltså dig som går i årskurs 1 i första hand och är nyfiken på att prova på olika idrotter utan krav på tävling eller medlemskap i någon idrottsförening.

Varför en Idrottsskola?

Syftet är att några av kommunens idrottsföreningar ska få visa upp sin verksamhet, samt att kommunens barn ska hitta en aktivitet som de vill fortsätta med. Målet med idrottsskolan är att alla deltagande barn får en bra grund som leder till ett livslångt intresse för rörelse och idrott.

Vilka idrotter kommer jag att prova på i Idrottsskolan?

Idrottsskolan anordnas av RF SISU Småland i ett samarbete med Eriksmåla Ridklubb. Barnen kommer att få testa på flera olika idrotter från olika föreningar i kommunen. Aktiviteterna kommer att vara ca. två tillfällen/idrott.

Plats?

Idrottsskolan bedrivs på respektive förenings arena, detta meddelas i separat utskick.

Datum och tider?

Torsdagar kl. 17.30-18.30.

Idrottsskolan håller igång under höstterminen (uppehåll för höstlov v.44), och fortsätter sedan på vårterminen. Start blir v 36.

Anmälan?

Antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag är fredag den 26 augusti. Anmälan gör du genom att fylla i e-tjänsten Anmälan till Idrottsskola Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Efter den 31 augusti meddelas om du fått plats.

Kostnad?

Kostnaden för idrottsskolan är 100 kr, information kring betalning kommer på mail efter att anmälan har gått ut.

Frågor?

Frågor och funderingar till: Filippa Kindeland

Till toppen