Ny hyresgäst till bowlinghallen

Emmaboda kommun har nu skrivit ett hyresavtal gällande lokalerna i Nöjesindustrin för bowling och restaurang med HAK Bistro & Event AB.

Under förra året annonserade kommun om intressenter för att hyra lokalen och fick fem intressenter. Efter dialog och förhandlingar har nu kommunen kommit överens med Hak Bistro & Event AB som drivs av Sebastian Månsson, Felix Bjurek och Thomas Herbertsson. Hyresgästen tar över bowlingverksamheten redan den 1 mars och planen är att restaurangdelen öppnar 1 augusti efter mindre ombyggnation.

Vi på Emmaboda kommun har försökt få till en privat aktör sedan våren 2021 och tycker det är extra roligt nu när vi gått i mål. Vi tror hyresgästens koncept kommer ge mervärde i vår kommun.

Egna ord från HAK Bistro & Bowling:

Vi är förväntansfulla och ser fram emot att kunna öppna ett koncept som tidigare inte funnits. Vi är tre stycken företagare med erfarenhet inom event, musik, nöje samt matlagning.

Vi vill skapa en omgivning där alla kan ”hänga” i en trevlig miljö med god mat och bowling. Tanken är att samarbeta med övriga verksamheter i huset för att kunna plocka ihop paket med innehåll som skapar långvariga minnen. Kom hit för att enbart äta och dricka gott alternativt spela paintball, kör gokart och så klart bowla.

Vi ser fram emot att kunna öppna dörrarna till restaurangen efter vi satt vår touch på lokalen. Under tiden ombyggnationen pågår välkomnar vi alla att spela bowling samt avnjuta goda tillbehör som snacks och dryck. Finns det önskemål för större sällskap att boka HAK tillsammans med övriga nöjen i huset ber vi er att maila oss på info@hakbistro.se eller ring 0471-12555 så paketerar vi ett event till er. Catering och livemusik finns att boka även under tiden ombyggnationen pågår.

Vi syns snart!

Med vänlig hälsning,

HAK Bistro & Bowling

Sebastian, Felix och Thomas