Nyheter för kommun och politik

• 2018-09-19 Kommun & politik

Var med och påverka för bättre kollektivtrafik

Nu har du chansen att påverka för bättre kollektivtrafik. Vi undersöker intresset och behovet av kvällsturer och andra tider hos medborgarna. Ju fler svar vi får in desto bättre underlag kan vi lämna in till Kalmar Läns Trafik (KLT).
  • 2018-09-14 Kommun & politik

Tyck till om förslaget på emmaboda.se:s nya startsida

Vi har tagit fram ett förslag på en ny startsida och vi vill gärna ha dina synpunkter som användare.
  • 2018-08-27 Kommun & politik

Tider för förtidsröstning i kommunhuset

Den 9 september är det val till Riksdag, kommun och landsting, RKL.
    På röstkortet finns information om var du ska rösta valdagen. Om du inte kan rösta i vallokal på valdagen kan du rösta i förtid i kommunhuset i Emmaboda från 22 aug – 9 sept.
  • 2018-08-22 Kommun & politik

Trygghetsmätning 2018

För att öka tryggheten bland medborgarna genomför Polisen i Emmaboda och ett flertal andra kommuner årligen en trygghetsmätning.
  • 2018-08-22 Kommun & politik

Nu kan du förtidsrösta

Förtidsröstningen startar den 22 augusti och pågår till den 9 september. Du kan rösta i förtid i vilken röstningslokal som helst i hela landet.
  • 2018-08-17 Kommun & politik

Politiker i Emmaboda kommun

Under sommaren har Elsa Johansson och Moa Ekberg intervjuat åtta politiker med medlemskap i kommunstyrelsen och/eller kommunfullmäktige i Emmaboda kommun
  • 2018-07-09 Kommun & politik

Emmaboda kommun tog emot Guldpilen i Almedalen

Guldpilen är en utmärkelse som delas ut till företag och organisationer som arbetar aktivt och systematiskt med att sänka sjuktalen och stärka friskfaktorerna. Utmärkelsen delas ut i tre olika kategorier: Stora företag (fler än 100 anställda), Små företag (upp till 100 anställda) och Offentlig sektor. 2018 års Guldpilen i kategorin offentlig verksamhet går till Emmaboda kommun.
  • 2018-07-08 Kommun & politik

Kommunens brevlåda vandaliserades under helgen.

Under natten till söndagen förstördes kommunens brevlåda.
  • 2018-06-29 Kommun & politik

Möjligheternas Hus AB lanserar ny webbplats

Mojligheternashusab.se ska göra det lättare för dig att hitta information om företagets verksamheter.
  • 2018-05-14 Kommun & politik

Kommunfullmäktige 2018-05-28 inställt