Nyheter för kommun och politik

• 2019-02-15 Kommun & politik

Om bränderna i Emmaboda kommun

Under de senaste två veckorna har det brunnit på ett antal ställen i Emmaboda kommun, fyra bränder i Vissefjärda med omnejd och fyra bränder i och runt Emmaboda tätort. Polisen utesluter inte att några av dessa bränder är anlagda samt att det kan finnas samband bränderna emellan.
  • 2019-02-14 Kommun & politik

Grattis alla vinnare på Emmabodadagen!

2019 års Emmabodadag är över och årets vinnare är korade.
  • 2019-01-31 Kommun & politik

Politikerna fick utbildning om jäv

Måndagen den 28 januari hade kommunfullmäktiges ledamöter en utbildning i Emmaboda Folkets hus om jäv och mutor.
  • 2019-01-28 Kommun & politik

Emmaboda kommun finns nu på Instagram

På Emmaboda kommuns Instagramkonto ska vi lyfta fram och marknadsföra olika yrkesroller och arbetsplatser inom Emmaboda kommunkoncern. Det ska genomföras i form av ett stafettkonto där en anställd person eller avdelning under en veckas tid får visa upp sin bild av verksamheten.
  • 2019-01-23 Kommun & politik

Felaktig påminnelse för autogiro

Under januari månad har det skickats ut felaktiga påminnelser till er som betalar via autogiro.
  • 2019-01-17 Kommun & politik

Polisstationen i Emmaboda öppen varje torsdag

Sedan årsskiftet 2018/2019 är polisstationen i Emmaboda bemannad varje torsdag klockan 13 till 15
  • 2019-01-17 Kommun & politik

Broddar finns att hämta

Alla som är 65 år och uppåt och som är folkbokförda i Emmaboda kommun har möjlighet att erhålla halkskydd.