Bra att veta

Här hittar du blandad information som är bra att veta om du vill flytta till Emmaboda. Hur gör du en adressändring och vilka företag finns i området?

Från och med 1 januari 2016 ska den som flyttar alltid göra flyttanmälan direkt till Skatteverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Allmän information

Det kostar inget att göra flyttanmälan hos Skatteverket och det görs enklast med hjälp av e-legitimation (till exempel Mobilt BankID) i e-tjänsten Flyttanmälan.
Skatteverket skickar den nya adressen till de flesta myndigheter, företag och viktiga samhällsaktörer.

Svensk adressändring har kvar ansvaret för eftersändning av post. Vill man ha eftersändning beställs det för en kostnad hos Svensk adressändringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  1. Intresseanmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterTurist i EmmabodaNäringslivsinformation
    KommunikationerAdressändringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterFöretagsregisterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterFöreningsregisterSkatteverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterMigrationsverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterCSO (lokalt utvecklingscentrum)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vård och hälsa

  1. Astrakanen i Emmabodalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  2. Folktandvården i Emmabodalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Arbete

  1. Arbetsförmedlingen i Emmabodalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterOffentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterLedig tjänster hos ossPlatsbanken - Emmaboda kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Till toppen