Nilssons, Ödevata

Hus med välutrustat kök, vardagsrum och tre sovrum. Enskilt läge med insynsskyddad och inhängnad tomt. Egen bastu och vedeldad badtunna på tomten.

Huset ligger avskilt på en egen kulle med buskar och träd som skyddar väl mot insyn. Närmaste granne finns 65 meter bort, men hyresvärdarna Malin och Magnus finns tillgängliga om något skulle hända. Tomten är inhägnad med ett 90 cm högt staket. Hundar är välkomna till en kostnad av 500 kr per hund och vecka.

Pris

Pris 8.000-14.000 kr/vecka.
Priset varierar under året.

Information

Tre sovrum med sex bäddar, två enkelsängar i varje rum. Välutrustat kök med diskmaskin, spis, ugn, kaffebryggare och övrig köksutrustning. Vardagsrum med TV och tyska program. Två badrum. Ett med dusch, handfat, tvättmaskin och toalett. Det andra med handfat och toalett. Insynsskyddad och inhängnad tomt med terass och sjöutikt. Egen bastu och vedeldad badtunna på tomten. Tillgånt till kolgrill. Roddbåt med elmotor ingår i hyran.

Vägbeskrivning

Väg 120 mellan Emmaboda och Örsjö, sväng av vid Ödevata och följ den mindre asfaltsvägen ca 2 km. När ni ser sjön är ni framme vid Ödevata FiskeCamp. Titta efter skylten Reception.

Hyresvärd

Malin Ericsson, Ödevata FiskeCamp

Telefon: 0471-504 30

E-post: info@odevata.se

Webb: www.odevata.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Till toppen