Sjövillan, Ödevata

Sjövilla med två lägenheter på hela 240 m². Perfekt för två familjer. Huset ligger precis vid sjökanten och har egen bad- och båtbrygga.

Sjövillan är perfekt för två familjer. På rymliga 240 m² är Sjövillan uppdelad på två lägenheter, en på varje våning. Totalt fem sovrum. Trädgården går längs sjökanten med egen bad- och båtbrygga. Huset bjuder på generösa och vackra gemensamma utrymmen. Inomhus samlas ni i den stora matsalen med brasa och sjöutsikt. Utomhus lockar en stor tomt, terrass och balkong samt en egen vedeldad badtunna. Max nio personer.

Pris

11.000-21.000 kr/vecka.
Priset varierar under året.

Information

Nedre plan har ett stort kök med matplats/allrum och braskamin. Tre sovrum, två toaletter och en duch. På andra våningen finns kök med matplats, badrum med toalett och dusch. Två sovrum och ett vardagsrum. I hyran ingår en båt med elmotor i Ödevaten, flytvästar, en kanot och två cyklar. Vedeldad badtunna på tomten. Tillgång till vedeldad bastu. Fri tillgång av ved till badtunna och lägereld. Grill och tvättmaskin finns. Hundar är välkomna mot en extra kostnad.

Vägbeskrivning

Väg 120 mellan Emmaboda och Örsjö, sväng av vid Ödevata och följ den mindre asfaltsvägen ca 2 km. När ni ser sjön är ni framme. Titta efter skylten Reception.

Hyresvärd

Malin Ericsson, Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp

Telefon: 0471-504 30

E-post: info@odevata.se

Webb: www.odevata.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.