Sjövillan, Ödevata

Sjövilla med två lägenheter på hela 240 m². Perfekt för två familjer eller ett större kompisgäng. Huset ligger precis vid sjökanten och har egen bad- och båtbrygga.

Sjövillan är perfekt för två familjer eller ett stort kompisgäng. På rymliga 240 m² är Sjövillan uppdelad på två lägenheter, en på varje våning. Trädgården går längs sjökanten med egen bad- och båtbrygga. Huset bjuder på generösa och vackra gemensamma utrymmen. Inomhus samlas ni i den stora matsalen med brasa och sjöutsikt. Utomhus lockar en stor tomt, terrass och balkong. Max 9 personer.

Pris

Pris 10.000-18.000 kr/vecka.
Priset varierar under året.

Information

På nedre plan finner ni det stora köket, matplatsen med braskamin och sjön utanför de stora panoramafönstren. Tre sovrum, två toaletter och en dusch. På andra våningen finns kök med matplats, badrum med toalett och dusch. Två sovrum och ett vardagsrum. I hyran ingår en båt med elmotor i Ödevaten, flytvästar, 1 kanot och 2 cyklar. Vedeldad badtunna på tomten. Tillgång till vedeldad bastu. Fri tillgång till ved till badtunna och lägereld. Grill och tvättmaskin på plats. Hundar är välkomna till en extra kostnad.

Vägbeskrivning

Väg 120 mellan Emmaboda och Örsjö, sväng av vid Ödevata och följ den mindre asfaltsvägen ca 2 km. När ni ser sjön är ni framme vid Ödevata FiskeCamp.

Hyresvärd

Malin Ericsson, Ödevata FiskeCamp

Telefon: 0471-504 30

E-post: info@odevata.se

Webb: www.odevata.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster