Sjöstugorna, Ödevata

Två mycket fina stugor belägna på en 10.000 m² stor tomt precis intill sjökanten med egen bastu, brygga och lusthus. Plats för max nio personer fördelat på fem sovrum. Stugorna uthyres tillsammans som en enhet.

På en 10.000 m² stor privat tomt står två stugor. Här kan vi erbjuda nio sängplatser totalt på denna fina, vattennära plats. Husen kan inte hyras separat utan endast som en enhet för en grupp eller familjer som reser tillsammans. Hundar är välkomna mot en extra kostnad.

Pris

11.000-21.000 kr/vecka.
Priset varierar under året.

Information

Två kök och två vardagsrum och totalt finns det tre badrum, fyra dubbelrum, ett enkelrum och en bastu. Istället för att allt distribueras under ett tak så fördelas detta på två direkt intilliggande hus på samma enorma lummiga tomt.

Sjöstugan på 90 m² har tre sovrum för upp till fem personer. Nere vid sjön finns ett extra liten hus med en öppen spis, solstolar och en fantastisk utsikt över sjön. Bredvid det är din brygga och en bastu. Det nya huset är något mindre och rymmer fyra personer. Här byggde vi stora glasdörrar med terrassgolv ut mot sjön. På den sidan huset njuter man av kvällssolen. Bägge stugorna är utrustade med disk- och tvättmaskin. Grill finns, två cyklar, en kanot, båt med elmotor i Ödevaten och flytvästar ingår i hyran.

Ödevaten är en vacker avlång sjö med massor av vikar och öar. Fiskekort köps online.

Vägbeskrivning

Väg 120 mellan Emmaboda och Örsjö, sväng av vid Ödevata och följ den mindre asfaltsvägen ca 2 km. När ni ser sjön är ni framme. Titta efter skylten Reception.

Hyresvärd

Malin Ericsson, Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp

Telefon: 0471-504 30

E-post: info@odevata.se

Webb: www.odevata.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.