Resa till Emmaboda

Krösatåg

Vår järnvägsstation hittar du mitt i centralorten, tre stycken flygplatser inom sex mil och direktlänk till Köpenhamn och Kastrup International.

Tåg

Med järnvägen som Emmabodas livsnerv är det aldrig långt någonstans. Biljetter bokar du på Emmaboda spelcentrum som håller till intill stationshuset, Järnvägsgatan, eller via Statens Järnvägars (SJ) webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyg

Inom en radie av sex mil finns det tre flygplatser. Hem till Emmaboda kommer du alltid. Kalmar Öland Airportlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster trafikeras av Kalmarflyglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Scandinavian Airlines (SAS)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Direktcharter arrangeras av flera resebolag.

Småland Airport (Växjö)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster trafikeras av FlySmalandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, SAS och RyanAirlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Från Kallinge flygplats (Ronneby)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster trafikeras av BlekingeFlyglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och SAS. En utveckling av flygförbindelser mot Baltikum pågår.

Ut i världen

Det tar bara tre timmar med tåg från Emmaboda till Kastrup, Köpenhamns internationella flygplats. Ställ bilen hemma, ta tåget och koppla av under hela resan.

Dela sidan på sociala medier

Till toppen